Klein Collins High School Bell Schedules for STAAR EOC exams - English I & English II

Monday, March 31, 2014 Tuesday, April 1, 2014

*All students should check their room assignments in Black Board

- *Late arrival for non-testers
- *Closed campus from 9:30 AM 2:25 PM
- *All students report to assigned classrooms instead of regular schedule
- *Report to assigned classroom instead of early release, late arrival, co-op, etc.
- *A & B lunches for non-testers
- *All non-testers report to Room B to find out their lunch
- *C lunch for extended time testers only
- *D lunch for regular testers, after materials collected

SCHEDULE FOR STUDENTS WHO ARE NOT TESTING

7:25 AM - 9:30 AM	Late Arrival		
9:30 AM - 11:00 AM	Room A	90 minutes	Virtual 1st/7th & 2nd
11:06 AM - 12:50 PM	Room B	80 minutes	Virtual 3rd & 4th
	A lunch: 11:11 AM - 11:39 AM	(28 min lunch)	
	B lunch: 11:45 AM - 12:13 PM	(28 min lunch)	
12:56 PM - 2:25 PM	Room C	89 minutes	Virtual 5th & 6th

SCHEDULE FOR STUDENTS TAKING THE STAAR EOC

7:25 AM - 1:15 PM	Testing	5 hours	
10:00 AM	10-minute snack break - clock does not stop		
	C lunch: 12:30 PM - 12:50PM	(20 min lunch)	
	D lunch: 1:25 PM - 1:54 PM	(29 min lunch)	
2:00 PM - 2:25 PM	Study Hall		

^{*}Testers will be provided with water and a breakfast/snack